Vackra och hållbara skorstenar

Hitta en ny skorsten hos Skorstensfolket i Östergötland. Vi säljer skorstenar för alla eldstäder och fastigheter. I sortimentet finns bland annat prisvärda moduluppbyggda skorstenar i stål och pimpsten. G20, Expo Inox, Isokern och Premodul hör till våra storsäljare. I egenskap av Behörig SkorstensEntreprenör® kan vi även utföra installationen enligt konstens alla regler.

G20 – smart modulbaserad ny skorsten i pimpsten

G20 är en blockskorsten som består av lavasten från Island. Detta material ger en ny skorsten med mycket bra drag i som är ett idealt val för Nordens kalla och växlingsrika klimat.

G20 kännetecknas av sin höga säkerhet och stora flexibilitet. Skorstenen kan anslutas till valfri eldstad, en äldre eller ny öppen spis, braskamin, kakelugn eller värmepanna.

ny skorsten G20

Expo Inox – ny skorsten i stål med många valmöjligheter

Stålskorstenen Expo Inox kännetecknas av sin höga kvalitet och stora flexibilitet. Skorstenen är moduluppbyggd och konstruerad i syrafast, rostfritt stål. Expo Inox finns i flera längder och dimensioner. Välj mellan fyrkantig och rund huv, och hitta en färg som matchar ditt hus.

Expo Inox passar alla eldstäder. Vi tillhandahåller kopplingsstycken som gör installationen till din eldstad smidig och säker. Självklart kan vi även hjälpa dig med installationen. Isoleringen mellan inner- och yttermanteln medför att draget blir jämnt och bra.

Fler skorstenar

Skorstensfolket i Östergötland erbjuder ett brett urval modeller. Välkommen att kontakta oss för hela sortimentet och rådgivning till rätt ny skorsten!

ny skorsten